ENS ENCANTA EL NADAL! 2017 – 2018

A Sanllehy Comerç tenim un ferm compromís amb el barri, així que repensem continuament totes les nostres accions i activitats per mirar de no repetir patrons!

Enguay, com a súper novetat 2017-18, trobaràs un cagatió personalitzat a cada comerç associat fet per nosaltres amb molt d’amor (i paciència).

Un any més, Sanllehy et regala la carta als Reis Mags per a que l’omplis de les teves il·lussions i ens la portis al patge que rebrà a tots els veins i veïnes que ho vulguin els dies 3-4-5 de gener de 11:30 a 14:00. El dia 3 a Plaça Sanllehy, el 4 a plaça Font Castellana i el dia 5 al descampat recuperat per tots nosaltres, al carrer Vallseca 45.

Durant el mes de desembre les teves compres van amb premi! Emporta’t el vale per a fer-te la foto amb el patge (que imprimim i et regalem al moment) o el nostre calendari de butxaca 2018!

Tot plegat sota l’enllumenat nadalenc, el gran esforç econòmic de l’associació! AJUDA’NS A ENLLUMENAT I DECORAR EL BARRI!

Participa al concurs de balcons i finestres decorades i/o il·luminades! Aquest concurs, pioner a Barcelona, enguany compleix 3 anys! i el guanyador obté 100 € en vals de compra.

PARTICIPEU-HI!

BONES FESTES, BON NADAL I PROSPER ANY 2018!